HA A PASID EZEKET A DOLGOKAT MŰVELI, AKKOR EGYSZERŰEN MEGŐRÜL ÉRTED! ;)


 

 

Miből tudja egy nő, hogy a férfi, aki mellette van, őrülten szereti és rajong érte? Az alábbi 12 dolog elárul mindent!

1. Megvéd

A férfiak többsége ösztönösen védelmezi a kedvesét, ha támadás éri. Ha nem lép közbe egy esetleges atrocitás esetén, akkor nem szeret igazán, valójában egy gyáva nyúl.

2. Képes elköteleződni

Ha igazán szeret a párod, akkor teljesen elkötelezi magát a kapcsolatotok mellett, és mindent megtesz, hogy boldogok legyetek a közös életetekben.

3. Betartja az ígéretét

Ha egy férfi szavahihető, és betartja az ígéretét, akkor annak őszinte, tiszta szerelmében meg lehet bízni. Ha valamit megígér, és nem tartja be, akkor nincs sok közös bennetek, így jobban teszed, ha odébb állsz.

4. Őszintén megbánja, ha megbántott, és igyekszik jóvá tenni

Ha a pasid valóban szeret, lehet bármennyire öntelt és egoista, ha megbánt, képes erőt venni magán, és bocsánatot tud kérni. Mert ilyen helyzetben te fontosabb vagy, mint a saját önérzete.
5. Nem fog bántani

Az a férfi, aki szeret téged, nem fog sértegetni, szidni, vagy kezet emelni rád. Ezt soha ne feledd!

6. Számára mindig te vagy az első

Egy szerelmes férfinek nem lehet más az első helyen, csakis te. És mindent megtesz azért, hogy mellette boldogságban, szeretetben élhess.

7. Nem késik el a találkozókról, randikról

Ha fontos vagy egy férfinak, az sosem késik el a randiról, ha mégis közben jön valami, azonnal szól, hogy késni fog, vagy nem tud ott lenni. Ha minden rendben megy, a férfi percekkel a megbeszélt időpont előtt fog érkezni. Mert ez a szerelem.

8. Azonnal válaszol az üzenetekre, és nem egy-két szóban

A szerelmes férfi mindig örül, ha üzenetet hagysz neki, amire, amint teheti, azonnal válaszol is, bőven kifejtve érzelmeit irántad. Ha nincs így, akkor felmerül a kérdés, hogy mennyire szeret téged.

9. Mindent megtesz, hogy lenyűgözzön

Ha egy férfi igazán érdeklődik irántad, mindent bevet, hogy lenyűgözzön. Akár még őrültséget is képes elkövetni, csak miattad.

10. Megnyílik neked

Ha egy férfi igazán szerelmes beléd, a legféltettebb titkait is megossza veled, elmondja az álmait, a vágyait.

11. Kikéri a véleményed

Ha a férfi fontos, kettőtöket érintő kérdésekben mindig kikéri a véleményed, ez esetben biztos lehetsz, hogy szeret.

12. Minden ismerősének, családtagjának büszkén bemutat

Ha egy férfi szerelmes, akkor nincs mese, mindenkinek be fog mutatni, büszkén és boldogan, fogva a kezed, hiszen egyszerűen te adsz értelmet az életének.

Megosztásokat köszönöm

forrás: meglesem

Most Nézik:

Ez a módszer leolvasztja a zsírsejteket! 😉 Nem hu...     Egy hónapon keresztül minden reggel ezt a csodás készítményt kell fogyasztanod. Egy hónap múlva már a tükörben is látni fogod a munk...
Így tisztítsd meg az ékszereket… Olyan lesz mint ú...     Szeretnéd, hogy az ékszereid ismét olyanok legyenek mint új korában? Mindez lehetséges és csupán néhány összetevőre lesz szükséged: ...
Hihetetlen mi történik, ha 60 másodpercig dörzsölö...     Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítanak a különböző masszírozási módszerek szerte a világon. Az ujjmasszázs még gyerek cipőb...
Kávéval ezeket a betegségeket is megelőzhetjük ;)...     Szívünk, ízületeink és májunk védelme mellett még bizonyos rákfajták kialakulását is segít megelőzni a rendszeres kávéfogyasztás. A...
Melyek a legintelligensebb jegyek a horoszkóp szer...     A horoszkópod sok titkot felfed, többek között azt is megmutatja, hogy mennyire vagy okos és mik az erősségeid, gyengéid. Lássuk mel...
Koriander a kiváló bőrápoló 😉     Kevesen tudják, de az élénkzöld, aromás fűszernövény, a koriander nemcsak ízesítőnek, hanem bőrápolónak is egészen kiváló, és számos...

Comments

comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Tovább az eszköztárra